• Testi nosečnoti 5kom
 • Testi nosečnoti 5kom
Testi nosečnoti 5kom

Test nosečnosti, 5kom

5,25 €
Z davkom

Test nosečnosti je zanesljivi test, ki meri prisotnost HCG (nosečniški hormon) v urinu, ki nakazuje možno nosečnost.

Občutljivost testa je 10miU/ml, kar pomeni, da lahko test nosečnosti zazna  morebitno nosečnost že nekaj dni pred izostankom menstruacije.

Zanesljivosti tega testa 99.5%.

Količina

Na zalogi
Opis

Kako deluje test nosečnosti?

Humani korionični gonadotropin (HCG) je hormon, ki se sproži pri razvoju placente kmalu po oploditvi. Normalna koncentracija HCG hormona pri ženskah, ki niso noseče, znaša 5 mIU/ml. Pogosto znaša koncentracija HCG po prvi izpuščeni menstruaciji okoli 10 mIU/ml in doseže koncentracijo 100.000-200.000 mIU/ml v 10-12 tednu nosečnosti. Občutljivost našega testa je 10 mIU/ml, kar pomeni, da lahko zazna zelo nizke ravni HCG hormona že v zgodnji fazi nosečnosti. Klinične raziskave in testiranja so pokazala, da je stopnja zanesljivosti tega testa 99.5%.

Zakaj izbrati naše teste nosečnosti?

 • Visoka natančnost: Naš test nosečnosti ima visoko stopnjo natančnosti (99,5%), kar pomeni, da lahko z zaupanjem pričakujete točen rezultat.
 • Preprostost uporabe: Test nosečnosti je enostaven za uporabo, s preprostimi navodili, ki vas vodijo skozi celoten postopek.
 • Hitri rezultati: Naši testi nosečnosti vam omogočajo, da dobite rezultat že v 1 minuti.
 • Zanesljivost: Z dolgoletnimi izkušnjami na področju testiranja zagotavljamo, da so naši testi nosečnosti preverjeni in zanesljivi.

Kako uporabljati test nosečnosti?

 1. Preberite navodila: Pred uporabo natančno preberite priložena navodila za uporabo.
 2. Zberite vzorec urina: Za najboljše rezultate uporabite prvi jutranji urin.
 3. Uporaba: Pomočite test v urin za 10 sekund.
 4. Počakajte na rezultat: Rezultati se običajno pokažejo v 1 minuti.

Kdaj uporabiti test nosečnosti?

Naši testi nosečnosti so dovolj občutljivi, da lahko zaznajo nosečnost že nekaj dni po izostanku menstruacije. Za najboljše rezultate priporočamo uporabo testa zjutraj, ko je koncentracija hCG hormona najvišja.

Pogosta vprašanja

 • Kako natančni so vaši testi nosečnosti? Naši testi nosečnosti so zasnovani tako, da zagotavljajo visoko stopnjo natančnosti, več kot 99%, če jih uporabite pravilno.

 • Ali lahko testi nosečnosti dajo napačne rezultate? Medtem ko so naši testi nosečnosti zelo zanesljivi, lahko redko pride do napačnih rezultatov. Priporočamo, da test ponovite čez nekaj dni, če je rezultat negativen in menite, da ste noseči.

 • Kje lahko kupim vaše teste nosečnosti? Naše teste nosečnosti lahko naročite neposredno na naši spletni strani www.plusaliminus.si, kjer vam nudimo hitro dostavo in diskretno pakiranje.

 

Pregn05