• FertilMate hladilne obloge za skrotum
  • FertilMate hladilne obloge za skrotum
FertilMate hladilne obloge za skrotum

FertilMate hladilna obloga za skrotum (mošnjo)

18,15 €
Z davkom

FertilMate je hladilna obloga z l-mentolom, ki zagotavlja občutek hlajenja. Blazinica je prijetnega vonja, tanka in fleksibilna. Lahko se obreže in se tako prilagodi na gleda na velikost skrotuma (mošnje). Hrani se v vrečki, ki jo po uporabi zaprete. Hramba v hladilniku ni potrebna!

Priporočena uporaba: 2 oblogi na dan

Vsebnost: 8 oblog

Količina

Zadnji izdelki v trgovini
Opis

FertilMate obloge so namenjene moški, ki želijo znižati temperaturo skrotuma oz. mošnje, še posebej tisti, ki so več ur dnevno v sedečem položaju oz. moški, ki pogosto spijo na boku.

Znižanje temperature skrotuma in spermatogeneza

Dejavnik temperature je zelo pomemben pri kakovosti semena. Testisi so zunaj telesa z razlogom, saj je temperatura v modih namreč v povprečju za dve in pol stopnji nižja od telesne temperature. Moda lahko normalno delujejo le, če so hladnejša od ostalega dela telesa. Pregrevanje mod, ki je posledica vročih kopeli, savn, tesnih spodnjic ali denimo gretja sedežev tako povzročijo, da je tvorba semenčic motena, pod vplivom temperature je predvsem zmanjšana gibljivost in morfologija semenčic.

FertilMate obloge zagotavljajo optimalno temperaturo skrotuma, ki je izredno pomembna v procesu spermatogeneze.

Ciklus spermatogeneze je razdeljen na 6 faz, vsaka faza traja 16 dni. Torej, celoten proces nastanka zrelih semenčec traja 86 dni. Ker gre za izredno zapleten proces, lahko vsaka bolezen oz. povišana temperatura skrotuma v prvi fazi vpliva na nastanek vseh semenčec, ne le 1 ali 2.

Priporočena uporaba

Priporočena je uporaba 2 oblog na dan. Prvo oblogo nadenite za 6-8 ur tokom dneva, nato jo zamenjajte z drugo oblogo, ki je uporabite za 6-8 ur med spanjem.

Takoj po nanosu boste čutili blag "mravljinčast" občutek, ki bo trajal 2-4 ure, medtem ko bo pomirjujoč občutek trajal veliko dlje.

Najbolje bi bilo Fertilmate uporabljati 6 mesecev, vendar se lahko prvi rezultati pokažejo že po 3 mesecih. Vsekakor pa je obloge potrebno uporabljati vsaj "prvo fazo"spermatogeneze, se pravi 16 dni. 

Fmate
Babystart