• Fertilcare za plodnost žensk
  • Fertilcare za plodnost žensk
  • Fertilcare za plodnost žensk
  • Fertilcare za plodnost žensk
Fertilcare za plodnost žensk
  • Znižano!

Fertilcare za plodnost žensk

15,40 €
15,75 € Prihranek 0,35 €
Z davkom

Kapsule FertilCare so bile ustvarjene kot edinstveno prehransko dopolnilo za ženske, ki načrtujejo nosečnost, saj le 1 kapsula tablet FertilCare na dan poskrbi za visoko raven hranil, ki so ključni za zanositev in čas po njej.

Količina:    30 kapsul/1 na dan

Doziranje:  1 na dan

Količina

Na zalogi ni dovolj izdelkov
Opis

FertilCare dopolnilo je namenjeno ženskam, ki si želijo otroka in bi rade povečale možnost zanositve.

Številne raziskave o vplivu prehranskih dopolnil na plodnost žensk in moških kažejo na pozitivno korelacijo med vnosom izbranih mineralov in vitaminov ter izboljšanjem plodnosti.

Skrbno izbrane sestavine v kapsulah ustrezajo vsem standardom EU za prehranska dopolnila. Ta edinstvena formula ne vsebuje nikakršnih zelišč, le veliko mero sestavin za katere je znanstveno potrjeno, da imajo močan učinek, zaradi česar kapsule Babystart FertilCare dosegajo visok standard kakovosti.

Kapsule vsebujejo le sestavine za katere je znano, da lahko pripomorejo k večji plodnosti in spočetju ter izboljšajo naše zdravje med nosečnostjo. Omenjena formula je bila narejena kot prehransko dopolnilo v skladu s potrebami v času, ko se trudite za spočetje ter je vir potrebnih vitaminov, mineralov, hranilnih snovi kot je npr. železo, vitamin D, vitamin B12, ter folno kislino in cink.

Sestavine in njihovo delovanje:

  • Cink je zelo pomemben pri hujšanju, saj ima veliko vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, pri plodnosti in razmnoževanju, pri sintezi beljakovin in pri presnovi maščobnih kislin ter kislin in baz.
  • Železo ima vlogo pri kognitivnih funkcijah, pri prenosu kisika v telesu, pri delovanju imunskega sistema, pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, pri delitvi celic, pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina in pri sproščanju energije pri presnovi.
  • Vitamin B12 prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, k presnovi homocisteina, k normalnemu psihološkemu delovanju, k nastajanju rdečih krvničk, k delovanju imunskega sistema, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, pomembno vlogo pa ima tudi pri delitvi celic.
  • Vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja ter k normalni ravni kalcija v krvi. Prispeva tudi k ohranjanju zdravih kosti, zob, ter k delovanju mišic in imunskega sistema, pomembno vlogo pa ima tudi pri delitvi celic.

Uživanje kapsul babystart FertilCare je priporočljivo tudi med nosečnostjo, saj je uživanje dodatnih hranil v nekaterih primerih med nosečnostjo nujno potrebno kljub izredno zdravi prehrani nosečnice. 

FCare01
Babystart